Кучелюбката получи неочакван удар от бащата на пианиста  Валерия получи

...
Кучелюбката получи неочакван удар от бащата на пианиста  Валерия получи
Коментари Харесай

Тази за коя се мисли? Така да злепостави сина ми, изригна бащата на Евгени за Валерия

Кучелюбката получи непредвиден удар от бащата на пианиста 

Валерия получи непредвиден удар. До в този момент моделката се притесняваше от майката на Евгени, властната и устата Светла. Тя, още „ рибата в морето “ попита Валерия в имението в Бодрум дали ще кръсти детето си на нейното име. И сподели нежеланието си сина й да се ожени за нея.

Тогава бащата на пианиста Танко Генчев се появи като по-дипломатичен, спокоен и балансиран човек. Въпреки че двамата със брачната половинка си харесаха повече редакторката Елена, той въпреки всичко се помири с избора на сина си. И кротна жена си, като съобщи, че като родители ще застанат зад избора на Евгени, каквото и да реши сина им.

Само че видимо кроткият Танко не се оказа толкоз свестен. Верен на патриархалните полезности, той изненадващо изригна против Валерия.

„ Тази за коя се мисли? Така да злепостави сина ми! Това няма по какъв начин да се размине и да се потули просто по този начин!Няма да търпя сходно фриволно държание на момиче, което желае да стане брачна половинка на сина ми и да стане част от нашето семейство “, разпенил се бащата на „ ергена “ Евгени.

А мотивът за експлоадирането му била фотография в Инстаграм, на която Валерия се снимала с момче, с което взели участие в обща фотосесия. И „ услужливи “ приятели я посочили на разбеснелия се родител.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР